Alles bekeken en bent u enthousiast geworden? In dat geval hou ik me warm aanbevolen om ook voor u een kunstwerk(je) te mogen maken. Hieronder heb ik de (nu nog) geldende prijzen even voor u uiteen gezet:

 

 

Een schilderij van 30x40 cm. heeft u al voor E 50,=. Nieuw is een doek in hartvorm van ca. 29x29 cm. Deze zitten op E 35,= en lenen zich heel mooi voor een portret van een kind of (overleden) huisdier.

Oók nieuw is de kunststof XL-kerstbal van 12 cm. doorsnee(!). In een kleur naar keuze en beschilderd met uw huisdier of elk ander onderwerp, afgewerkt met bijpassend lint voor E 25,=.

 

Doeken vanaf 60x80 cm. zitten tussen E 100,= en E 225,=. Een mooie grote van 75x1.15 cm. is er vanaf E 225,=. Een megagrote van 1.00x2.00 cm. zit tussen E 350,= en E 450,=. Zo heeft u gelijk een beetje een idee van de prijzen die daar tussenin vallen, want er zijn heel veel verschillende maten te krijgen, de keuze is aan u.

 

In bovengenoemde prijzen zit zo'n ruime marge omdat de uiteindelijke prijs echt afhangt van de moeilijkheidsgraad. Een abstract plaatje schud ik bij wijze van spreken zo uit mijn mouw, terwijl een minutieus nageschilderd portret de nodige uurtjes aan inspanning vergt, het blijft tenslotte allemaal ambachtelijk handwerk. Maar u kunt er in ieder geval van op aan dat u voor een bedrag tussen de E 35,= en E 450,= een uniek kunstwerk in handen krijgt en dat genoemde prijzen ínclusief alle materialen zijn.

 

Voor elk 2e, 3e enz. dier/persoon van dezelfde (behoorlijke) grootte op hetzelfde doek, reken ik telkens E 15,= extra. (Dit geldt alleen voor doeken vanaf 40x40 cm., kleinere figuren tellen natuurlijk niet mee).

 

Een kunstwerkje op een stoer houten hart van ca. 25x25 cm. kost 25,= inclusief het houten hart zelf.(Valt onder brievenbuspost).

Uitgevoerd in normale houtkleur of een ander kleurtje naar wens, het is allemaal mogelijk.

 

Heeft u zelf een voorwerp van hout wat u graag beschilderd wilt hebben, dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een kaasplank, dienblad, kistje, boomschijf, enz. Qua grootte van de te wensen afbeelding houd ik dan de prijs van een doekje van ongeveer hetzelfde formaat aan.

 

Bent u eruit wat het gaat worden? Dan is alles wat ik nodig heb een goede foto van het onderwerp, deze krijgt u weer ongeschonden terug bij oplevering van uw opdracht. Een foto toesturen via whatsapp, E-mail of Messenger is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Woont u verder weg, dan is verzenden geen probleem. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw kunstwerk met de grootst mogelijke zorg verpakt en opgestuurd wordt (verzendkosten zijn dan voor opdrachtgever).

 

Is uw oog gevallen op een reeds bestaand schilderij in 'mijn winkel'? Dan mag u deze gerust, zonder verdere verplichtingen, eerst in het echt komen bekijken voordat u tot verdere aankoop over gaat.

 

 

 

 

 

 

Op de laatste pagina leest u hoe ik te bereiken ben