Alles bekeken en bent u enthousiast geworden? In dat geval hou ik me warm aanbevolen om ook voor u een mooi (dieren) portret of een ander schilderij te mogen maken. 

 

Per 1 januari 2024 hanteer ik een tarief van E 15,= per 10 cm2. Een doek van 30x40 cm. komt dan bijvoorbeeld totaal op E 180,=. Dit geldt alleen voor portretten, voor dierenportretten en andere onderwerpen geldt het tarief van E 12,50 per 10 cm2. Een portret op een doek van bijvoorbeeld 40x50 cm. zit dan op E 300,=, een dierenportret op E 250,=. 

 

Er zijn heel veel verschillende maten canvasdoeken te krijgen, de keuze is aan u, en op deze manier kunt u voor uzelf berekenen wat het eindbedrag gaat zijn; genoemde prijzen zijn ínclusief alle materialen.

 

Nieuw is een doek in hartvorm van ca. 29x29 cm. Deze lenen zich heel mooi voor een portret van een kind (E 135,=) of (overleden) huisdier (E 112,50).

Oók nieuw is de kunststof XL-kerstbal van 12 cm. doorsnee(!). In een kleur naar keuze en beschilderd met uw huisdier of elk ander onderwerp, afgewerkt met bijpassend lint voor E 25,=.

 

Een dierenportret of iets anders op een stoer houten hart van 25x25 cm. zit op E 75,= inclusief het houten hart zelf. (Valt onder brievenbuspost). Uitgevoerd in de originele houtkleur of een ander kleurtje naar wens, het is allemaal mogelijk.

 

Voor elk 2e, 3e enz. dier/persoon van dezelfde (behoorlijke) grootte op hetzelfde doek, reken ik telkens E 25,= extra. (Dit geldt alleen voor doeken vanaf 40x40 cm., kleinere figuren tellen natuurlijk niet mee).

 

Heeft u zelf een voorwerp van hout wat u graag beschilderd wilt hebben, dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een kaasplank, dienblad, kistje, boomschijf, enz. Qua grootte van de te wensen afbeelding houd ik dan de prijs van een doekje van ongeveer hetzelfde formaat aan.

 

Bent u eruit wat het gaat worden? Dan is alles wat ik nodig heb een goede foto van het onderwerp, deze krijgt u weer ongeschonden terug bij oplevering van uw opdracht. Een foto toesturen via whatsapp, E-mail of Messenger is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Woont u verder weg, dan is verzenden geen probleem. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw kunstwerk met de grootst mogelijke zorg verpakt en opgestuurd wordt (verzendkosten zijn dan voor opdrachtgever).

 

Is uw oog gevallen op een reeds bestaand schilderij in 'mijn winkel'? Dan mag u deze gerust, zonder verdere verplichtingen, eerst in het echt komen bekijken voordat u tot verdere aankoop over gaat.

 

 

 

 

 

 

Op de laatste pagina leest u hoe ik te bereiken ben